ALMEDAHLS

Almedahls je tradicionalni skandinavski proizvođač dizajnerskih proizvoda utemeljen 1846 u Švedskoj. Donosi raznolika tekstilna rješenja te svojim bojama oduzima dah.  Proizvodnja je razvijena kako bi odgovarala u komercijalnim i rezidencijalnim interijerima. Jedan dizajn je dostupan u više varijacija; pa možete isti uzorak imati i na zavjesama, dekorativnim jastucima i tepihu, kao i na namještaju. Beskompromisna kvaliteta, dizajn za sve prostore i visoka otpornost na oštećenja.

U ponudi imaju i veliki raspon ručno taftanih tepiha! Proizveli su kolekciju tepiha kao dio Almedahls koncepta, koja sjedinjuje tepihe, zavjese i tkanine. Odabirom tepiha iz njihovg asortimana možete mijenjati boje da odgovaraju vašem okruženju. Imaju mogućnost izrade tepiha za različita okruženja do maksimalne dimenzije od 5 x 13 metara.  Paleta boja od novozelandske vune dostupna je u 99 različitih nijansi. Napravite svoj ​​vlastiti oblik i veličinu kako bi napravili rješenje u skladu sa arhitekturom. Njihovi tepisi imaju ateste negorivosti (flame-retardant) prema B1.

To je Almedahls.


Zanimaju Vas prekrasne kolekcije tepiha i zavjesa ovog vrhunskog švedskog brenda? Kontaktirajte nas jer Almedahls nudi izvanredna riješenja za Vaš interijer…

KONTAKTIRAJTE NAS !

Naš e-mail:

info@plusinterijeri.hr | prodaja@plusinterijeri.hr

Naši kontakt brojevi:

+385914444717 | +385914444727

ILI NAS POSJETITE ZA VIŠE INFORMACIJA…

showroom | SPLIT

ured | izloženi salon Kavanjinova 1, 21000 Split, Croatia

Ponedjeljak – Petak | 10:00 – 18:00